Fri frakt till hela Sverige | Allt inkluderat i priset | Just nu 25% rabatt på alla fester i oktober - december. Använd koden Höst i kassan!

Myselfie at a party

Hyr en Myselfie 

till event!

Boka nu

Myselfie 3.0

Din Myselfie blir levererad senast en arbetsdag innan bokningsdatumet. Önskar du att hyra kameran i längre period väljer du enbart det önskade startdatumet.

Välj datum här
Hyresperiod

Information

Om du bokar din Myselfie till en fredag blir kameran levererad senast om torsdagen. Om du bokar din Myselfie till lördagen eller söndagen kan du förvänta dig leverans av din kamera om fredagen. Om du väljer att boka din Myselfie till en helg ska kameran först returneras om måndagen - och du får använda den så mycket du vill under hela helgen. Vi tar höjd för röda dagar och leverar därför alltid en arbetsdag innan valt datum.
2 500 kr Hyresperiod helg
shipping_y icon

Fri frakt och returnering

Vi sänder med Postnord och du får retursedel med vid leverans.

gallery_y icon

Obegränsat antal bilder

Det är ingen begränsning på hur många bilder du kan ta med en myselfie.

edit_date_y icon

Gratis ombokning

Ändra datum på din bokning helt utan extra kostnad.

camera_y icon

Hög bildkvalitet

Myselfie tar skarpa och fina bilder i hög upplösning.

props_y icon

Rolig aktivitet

Förutom Myselfie, får du alltid med 31 roliga rekvisitor samt 64 aktivitetskort.

protect_y icon

Säker lagring

Alla bilder lagras säkert på vår server i upp till 45 dagar.

Vanliga frågor

Vad är Myselfie?

Myselfie är en rolig aktivitet till alla typer av fest. Med Myselfie kan du ta festliga bilder med alla dina gäster - och det är därför ett enkelt sätt att skapa glädje och minnen.

När levereras Myselfie?

Myselfie sänds med Postnord till närmaste serviceombud, eller till vald företagsadress om det är avtalat, med leverans senast en arbetsdag innan ditt event.

Med andra ord, om du har bokat Myselfie till en fredag, får du leveransen senast torsdag. Har du bokat till lördag eller söndag, får du leveransen senast om fredagen.

Hur monterar jag Myselfie?

1. Öppna paketet
Placera paketet på ett stabilt underlag och skär upp tejpen i toppen med en kniv eller en sax.

2. Vik ut stativet
Rotera benen 180 grader tills du hör ett klick. Dra sedan ut benen till full längd.

3. Montera skärmen
Montera skärmen på stativet genom att skruva åt klämman på baksidan så att den sitter fast på stativet.

3. Placera Myselfie
Vi rekommenderar att du placerar Myselfie centralt. Det
bästa resultatet får du om du placerar Myselfie ca 1. meter från bakgrunden, och gärna riktat mot en vägg. Undvik motljus och mörka bakgrunder, då det kan försämra bildkvaliteten.

4. Tillslut ström
Till sist är det bara att sätta i kontakten i väggen. Nu är Myselfie klar till att användas. När festen är slut behöver du bara ta koppla ur kontakten.

Hur returnerar jag Myselfie?

1. Retursedel
När du är klar lägger du bara Myselfie och stativet i samma kartong som du mottog det i. Försegla kartongen med den tejp som medöljer i ordern. Klistra på den medföljande retursedeln ovanpå den gamla etiketten.

2. Postombud
Lämna paketet hos närmaste Postnord serviceombud. Paketet ska lämnas in hos postombudet senast måndagen efter din bokning.

Hur kan jag se och ladda ner mina bilder?

Vi rekommenderar att du ansluter Myselfie till Wi-Fi redan vid installationen. Bilderna laddas då upp löpande på ditt personliga galleri på myselfie.se.

I ditt galleri kan du enkelt se och ladda ner dina bilder. Du kan även visa upp dom i ett bildspel och dela dom direkt med dina gäster. Alla som tar en bild kan spara bilden direkt på telefonen genom att scanna QR-koden som visas på skärmen. 

Om din Myselfie inte varit uppkopplad mot Wi-Fi, så laddas bilderna automatiskt upp på ditt galleri så snart den är retur på vårt lager.

1. Gå till hemsidan
Gå til myselfie.se och tryck på "Logga in".

2. Logga in
Logga in med din email och det lösenord du fått tillsänt på mail.

3. Ladda ner
Du har nu tillgång till ditt personliga galleri, där du kan se, ladda ner, och dela dina bilder.

Den perfekta aktiviteten till event

Hyr en Myselfie till event

Photo booth event

Myselfie erbjuder perfekta lösningar för alla typer av event. Vill du göra festen ännu roligare? Önskar du skapa minnen som varar för alltid? Då är vår photo booth för event lösning du behöver. Med oss kan du enkelt hyra fotobås för ditt event och vi ser till att allt blir precis som du vill ha det.

Skapa oemotståndliga bilder med vårt fotobås

Ett fotobås från Myselfie är inte bara en rolig aktivitet för gästerna, det skapar också fantastiska bilder som varar livet ut. Våra fotobås tar skarpa och fina bilder i hög upplösning. De erbjuder en mängd roliga effekter och rekvisita som kommer att få dina gäster att skratta och le hela kvällen.

Så enkelt är det att hyra vårt fotobås

Användningen av vårt fotobås är extremt enkelt och användarvänligt, även för gäster som kanske inte är teknikvana. Här är en steg för steg-guide hur du går tillväga:

Boka och hyr ditt photobooth

För att börja, välj det datum du vill ha ditt fotobås tillgängligt för ditt event. Vi erbjuder flexibla hyresperioder, allt från en vardag till en hel vecka. Sedan gör du en enkel bokning på vår hemsida, och ditt fotobås kommer att levereras i tid till din plats.

Sätt upp ditt fotobås

Väl på plats, tar du ut fotobåset ur sin förpackning. Du behöver inte någon särskild teknisk utrustning eller expertis för att ställa upp fotobåset. Det är designat att vara lätt att installera och kan göras på bara några minuter.

Låt festen börja

När fotobåset är uppställt, är det bara för gästerna att börja ta roliga bilder. Lika enkelt som i en vanlig fotoautomat. De kan använda de medföljande rekvisitan för att göra bilderna ännu mer minnesvärda. Med bara några sekunders väntan kan du sedan få bilderna i mobilen direkt via QR-koden.

Efter eventet

Efter eventet är avslutat, packar du bara ihop fotobåset och skickar tillbaka det till oss med den medföljande retursedeln. Bilderna som tagits under eventet kommer att lagras säkert på vår server i upp till 45 dagar. Med detta enkla upplägg kommer vårt fotobås utan tvekan att bli en succé. Både du och dina gäster kommer att älska hur lätt det är att skapa roliga och minnesvärda foton. Hyr ett fotobås från oss idag och upplev själv hur det kan lyfta ditt event till nya höjder.

Boka ditt fotobås från Myselfie

Boka ditt fotobås idag och se själv varför så många kunder väljer Myselfie till sina event! Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en oförglömlig fest med minnen som varar livet ut.