ALLT ingår i priset | Boka nu - betala om 30 dagar (Klarna) | 5 stjärnor på Trustpilot

Myselfie at a party

Hyr ett fotobås till

din babyshower!

Boka nu

Myselfie 3.0

Din Myselfie blir levererad senast en arbetsdag innan bokningsdatumet. Önskar du att hyra kameran i längre period väljer du enbart det önskade startdatumet.

Välj datum här
Hyresperiod

Information

Om du bokar din Myselfie till en fredag blir kameran levererad senast om torsdagen. Om du bokar din Myselfie till lördagen eller söndagen kan du förvänta dig leverans av din kamera om fredagen. Om du väljer att boka din Myselfie till en helg ska kameran först returneras om måndagen - och du får använda den så mycket du vill under hela helgen. Vi tar höjd för röda dagar och leverar därför alltid en arbetsdag innan valt datum.
2 500 kr Hyresperiod helg
shipping_y icon

Fri frakt och returnering

Vi sänder med Postnord och du får retursedel med vid leverans.

gallery_y icon

Obegränsat antal bilder

Det är ingen begränsning på hur många bilder du kan ta med en myselfie.

edit_date_y icon

Gratis ombokning

Ändra datum på din bokning helt utan extra kostnad.

camera_y icon

Hög bildkvalitet

Myselfie tar skarpa och fina bilder i hög upplösning.

props_y icon

Rolig aktivitet

Förutom Myselfie, får du alltid med 31 roliga rekvisitor samt 64 aktivitetskort.

protect_y icon

Säker lagring

Alla bilder lagras säkert på vår server i upp till 45 dagar.

Vanliga frågor

Vad är Myselfie?

Myselfie är en rolig aktivitet till alla typer av fest. Med Myselfie kan du ta festliga bilder med alla dina gäster - och det är därför ett enkelt sätt att skapa glädje och minnen.

När levereras Myselfie?

Myselfie sänds med Postnord till närmaste serviceombud, eller till vald företagsadress om det är avtalat, med leverans senast en arbetsdag innan ditt event.

Med andra ord, om du har bokat Myselfie till en fredag, får du leveransen senast torsdag. Har du bokat till lördag eller söndag, får du leveransen senast om fredagen.

Hur monterar jag Myselfie?

1. Öppna paketet
Placera paketet på ett stabilt underlag och skär upp tejpen i toppen med en kniv eller en sax.

2. Vik ut stativet
Rotera benen 180 grader tills du hör ett klick. Dra sedan ut benen till full längd.

3. Montera skärmen
Montera skärmen på stativet genom att skruva åt klämman på baksidan så att den sitter fast på stativet.

3. Placera Myselfie
Vi rekommenderar att du placerar Myselfie centralt. Det
bästa resultatet får du om du placerar Myselfie ca 1. meter från bakgrunden, och gärna riktat mot en vägg. Undvik motljus och mörka bakgrunder, då det kan försämra bildkvaliteten.

4. Tillslut ström
Till sist är det bara att sätta i kontakten i väggen. Nu är Myselfie klar till att användas. När festen är slut behöver du bara ta koppla ur kontakten.

Hur returnerar jag Myselfie?

1. Retursedel
När du är klar lägger du bara Myselfie och stativet i samma kartong som du mottog det i. Försegla kartongen med den tejp som medöljer i ordern. Klistra på den medföljande retursedeln ovanpå den gamla etiketten.

2. Postombud
Lämna paketet hos närmaste Postnord serviceombud. Paketet ska lämnas in hos postombudet senast måndagen efter din bokning.

Hur kan jag se och ladda ner mina bilder?

Vi rekommenderar att du ansluter Myselfie till Wi-Fi redan vid installationen. Bilderna laddas då upp löpande på ditt personliga galleri på myselfie.se.

I ditt galleri kan du enkelt se och ladda ner dina bilder. Du kan även visa upp dom i ett bildspel och dela dom direkt med dina gäster. Alla som tar en bild kan spara bilden direkt på telefonen genom att scanna QR-koden som visas på skärmen. 

Om din Myselfie inte varit uppkopplad mot Wi-Fi, så laddas bilderna automatiskt upp på ditt galleri så snart den är retur på vårt lager.

1. Gå till hemsidan
Gå til myselfie.se och tryck på "Logga in".

2. Logga in
Logga in med din email och det lösenord du fått tillsänt på mail.

3. Ladda ner
Du har nu tillgång till ditt personliga galleri, där du kan se, ladda ner, och dela dina bilder.

Den perfekta aktiviteten till din babyshower

Hyr en Myselfie till din babyshower

Så fungerar det när du hyr en MySelfie till en Baby Shower

Myselfie gör det enkelt och smidigt för dig från start till mål. Din beställning levereras direkt till närmaste Postnord-ombud och är superlätt att installera. Följ bara våra steg-för-steg instruktioner: dra ut stativet, montera skärmen, sätt i kontakten, och voilà! Du är redo att börja er babyshower med den perfekta aktiviteten.

 

Det ska vara enkelt att hyra fotobås från Myselfie

Det bästa med att hyra ett fotobås från Myselfie är att det inte finns någon risk eller besvär involverad. När du hyr en Myselfie får du alltid fri frakt och returnering, obegränsat med bilder, och om du behöver ändra datum är det gratis ombokning. För att göra allt ännu enklare för dig, ser vi till att Myselfie finns att hämtas senast en arbetsdag innan din hyresperiod startar. Detta ger dig extra tid att sätta upp och prova utrustningen så att allt fungerar perfekt för din stora dag.

 

Glöm inte rekvisitan för roliga bilder med blivande mamman

Myselfie erbjuder inte bara en enastående fotobooth-upplevelse, utan också möjligheten att piffa upp dina bilder med vår roliga och färgglada rekvisita. Vill du addera lite extra flair till din babyshower? Inga problem! Vi har ett brett sortiment av rekvisita på lager som du kan köpa till för att göra evenemanget ännu mer minnesvärt.

 

Knasiga glasögon för den som vill se världen (eller babyshowern) från en ny vinkel, röda läppar för att smitta av sig glädje, och en klassisk mustasch för en humoristisk twist eller kanske lite festliga ballonger i olika färger. Det är bara några exempel på vårt utbud av rekvisita som vi erbjuder. Denna rekvisita kommer inte bara att skapa underbara fotomöjligheter, men också fungera som en isbrytare bland dina gäster.

 

Använd rekvisitan till lekarna

Den extra rekvisitan behöver inte bara användas för foton, den kan även användas som en del av babyshower lekarna eller som babyshower pynt. Låt gästerna ha roligt genom att använda rekvisitan i olika babyshower aktiviteter, och du kommer snart se att stämningen blir mer avslappnad och festlig.

 

Så om du letar efter det lilla extra för att göra din babyshower helt unik, tveka inte att utforska vårt sortiment av rekvisita. Det blir den fina detaljen som tar din babyshower till nästa nivå.

 

Babyshower Lekar med Myselfie

Förutom att ta roliga och minnesvärda bilder erbjuder Myselfie en extra dimension av underhållning genom att enkelt integreras i olika babyshower lekar och aktiviteter. Här är några kreativa sätt att göra det på:

 

Lek 1: "Vem känner mamman bäst?"

Skapa en frågesport där gästerna ska svara på olika frågor om den blivande mamman, till exempel hennes favoritmat, första jobb eller hur hon och partnern träffades och be alla skriva ner. Använd Myselfie för att ta en bild av varje deltagare med sitt ifyllda svarsformulär. Den som har flest rätt vinner!

 

Lek 2: "Pictionary med babytema"

Använd Myselfie för att fotografera de teckningar som skapas under en omgång Pictionary med babytema. Deltagarna turas om att dra ett ord eller en fras relaterad till barn och baby och måste sedan teckna det så att de andra kan gissa vad det är. Bilderna kan sedan visas som en rolig bildspel under festen.

 

Lek 3: "Karaoke-battle"

Rigga Myselfie så att den kan ta bilder, och så ska deltagarna välja en sång att framföra. Det kan vara en vaggvisa, en hitlåt eller kanske en sång som den blivande mamman älskar. Använd sedan Myselfie för att fota varje persons uppträdande.

 

Lek 4: "Namngissning"

Ta foton på olika barnleksaker eller babyartiklar och visa dem sedan för gästerna. Uppgiften blir att komma på så många olika namnförslag som möjligt inom en viss tid. Använd Myselfie för att fotografera gästerna med sina listor. Den person som kommer på flest unika och kreativa namn vinner.

 

Lek 4: "Gissa bebisen"

Alla deltagarna ska ta med en bild på sig själv som bebis. Det är sedan upp till den blivande mamman att gissa vilken bild som tillhör vilken gäst genom att skriva ner. Använd sedan Myselfie fotobåset för att ta bild på alla gästerna med rätt bebis bild och se hur många rätt blivande mamma fick.

 

Och det finns så mycket mer du kan göra! Med Myselfie är möjligheterna för lekar och underhållning nästan oändliga. Ta bilder när ni kör andra roliga lekar som med andra ord, vem kommer närmast när vi gissar vikt eller andra klassiska babyshower aktiviteter. Du kan anpassa din babyshower lek så att de passar ditt specifika tema och dina gäster, vilket garanterat kommer att göra din babyshower till ett oförglömligt evenemang. Så oavsett om du har en traditionell babyshower eller något mer unikt, kommer Myselfie att ge dig de verktyg du behöver för att göra din fest minnesvärd för alla inblandade och hjälpa till med roliga lekar till babyshower!

 

Aktivitetskort inkluderat för ännu roligare bilder

När du bokar en Myselfie-photobooth, kommer du också att få med en uppsättning aktivitetskort som kan användas under din babyshower för att göra evenemanget ännu mer interaktivt och engagerande. Dessa kort är designade för att samarbeta perfekt med Myselfie och dina planerade lekar eller bara som inspiration till bilder.

 

Ta del av dina bilder direkt i mobilen

Efter allt skratt och alla lekar och aktiviteter kommer du att ha en samling fantastiska bilder att titta tillbaka på. Myselfie gör det dessutom lätt att dela dessa ögonblick direkt. Foton kan enkelt delas via sociala medier eller skickas till gästernas e-postadresser. På så sätt kan alla ta del av de roliga minnena, även de som inte kunde vara där!

 

Så, Varför Myselfie som babyshower dekoration?

Det är roligt och engagerande för alla gäster.

Det är enkelt att sätta upp och ta ner.

Det erbjuder en unik aktivitet som skiljer sig från vanliga babyshower aktiviteter.

Det ger alla en chans att vara kreativa och roliga.

Det är en fantastisk möjlighet att skapa minnesvärda bilder från din speciella dag.

 

Teknisk support när du behöver det

Om du mot förmodan skulle stöta på tekniska problem under din babyshower, oroa dig inte! Vi på Myselfie erbjuder teknisk support för att säkerställa att allt flyter på smidigt. Vår support är bara ett telefonsamtal bort och redo att hjälpa dig med eventuella problem, så att du helt enkelt kan fokusera på att ha roligt.

 

Boka en Myselfie till Babyshowern idag

En babyshower är en speciell tid för blivande mamman och alla hennes nära och kära. Gör dagen extra speciell genom att hyra en Myselfie. Det blir en hit hos alla, oavsett ålder eller tekniska färdigheter. Så varför vänta? Boka din Myselfie redan idag och se till att din babyshower blir en fest att minnas!