Nr. 1 photo booth - betygsatt 4.9 av 5 ⭐️ | Sveriges bästa pris - ALLT är inkluderat! 🇸🇪

Myselfie at a party

Photo Booth konfirmation
Hyra fotobås till konfirmationen

Boka nu

Myselfie 3.0

Din Myselfie blir levererad senast en arbetsdag innan bokningsdatumet. Önskar du att hyra kameran i längre period väljer du enbart det önskade startdatumet.

Välj datum här
Hyresperiod

Information

Om du bokar din Myselfie till en fredag blir kameran levererad senast om torsdagen. Om du bokar din Myselfie till lördagen eller söndagen kan du förvänta dig leverans av din kamera om fredagen. Om du väljer att boka din Myselfie till en helg ska kameran först returneras om måndagen - och du får använda den så mycket du vill under hela helgen. Vi tar höjd för röda dagar och leverar därför alltid en arbetsdag innan valt datum.
1 999 kr Hyresperiod helg
shipping_y icon

Fri frakt och returnering

Vi sänder med Postnord och du får retursedel med vid leverans.

gallery_y icon

Obegränsat antal bilder

Det är ingen begränsning på hur många bilder du kan ta med en myselfie.

edit_date_y icon

Gratis ombokning

Ändra datum på din bokning helt utan extra kostnad.

camera_y icon

Hög bildkvalitet

Myselfie tar skarpa och fina bilder i hög upplösning.

props_y icon

Rolig aktivitet

Förutom Myselfie, får du alltid med 31 roliga rekvisitor samt 64 aktivitetskort.

protect_y icon

Säker lagring

Alla bilder lagras säkert på vår server i upp till 45 dagar.

Vanliga frågor

Vad är Myselfie?

Myselfie är en rolig aktivitet till alla typer av fest. Med Myselfie kan du ta festliga bilder med alla dina gäster - och det är därför ett enkelt sätt att skapa glädje och minnen.

När levereras Myselfie?

Myselfie sänds med Postnord till närmaste serviceombud, eller till vald företagsadress om det är avtalat, med leverans senast en arbetsdag innan ditt event.

Med andra ord, om du har bokat Myselfie till en fredag, får du leveransen senast torsdag. Har du bokat till lördag eller söndag, får du leveransen senast om fredagen.

Hur monterar jag Myselfie?

1. Öppna paketet
Placera paketet på ett stabilt underlag och skär upp tejpen i toppen med en kniv eller en sax.

2. Vik ut stativet
Rotera benen 180 grader tills du hör ett klick. Dra sedan ut benen till full längd.

3. Montera skärmen
Montera skärmen på stativet genom att skruva åt klämman på baksidan så att den sitter fast på stativet.

3. Placera Myselfie
Vi rekommenderar att du placerar Myselfie centralt. Det
bästa resultatet får du om du placerar Myselfie ca 1. meter från bakgrunden, och gärna riktat mot en vägg. Undvik motljus och mörka bakgrunder, då det kan försämra bildkvaliteten.

4. Tillslut ström
Till sist är det bara att sätta i kontakten i väggen. Nu är Myselfie klar till att användas. När festen är slut behöver du bara ta koppla ur kontakten.

Hur returnerar jag Myselfie?

1. Retursedel
När du är klar lägger du bara Myselfie och stativet i samma kartong som du mottog det i. Försegla kartongen med den tejp som medöljer i ordern. Klistra på den medföljande retursedeln ovanpå den gamla etiketten.

2. Postombud
Lämna paketet hos närmaste Postnord serviceombud. Paketet ska lämnas in hos postombudet senast måndagen efter din bokning.

Hur kan jag se och ladda ner mina bilder?

Vi rekommenderar att du ansluter Myselfie till Wi-Fi redan vid installationen. Bilderna laddas då upp löpande på ditt personliga galleri på myselfie.se.

I ditt galleri kan du enkelt se och ladda ner dina bilder. Du kan även visa upp dom i ett bildspel och dela dom direkt med dina gäster. Alla som tar en bild kan spara bilden direkt på telefonen genom att scanna QR-koden som visas på skärmen. 

Om din Myselfie inte varit uppkopplad mot Wi-Fi, så laddas bilderna automatiskt upp på ditt galleri så snart den är retur på vårt lager.

1. Gå till hemsidan
Gå til myselfie.se och tryck på "Logga in".

2. Logga in
Logga in med din email och det lösenord du fått tillsänt på mail.

3. Ladda ner
Du har nu tillgång till ditt personliga galleri, där du kan se, ladda ner, och dela dina bilder.

Den perfekta aktiviteten till din konfirmation

Hyr en Myselfie till din konfirmation

Få en en oförglömlig konfirmation med roliga bilder

Vi på Myselfie älskar underhållning, fest och färger! Hyr en Myselfie och få den perfekta aktiviteten för dig och dina konfirmationsgäster. Vår erfarenhet visar att de flesta gäster på en konfirmationsfest älskar att ta roliga bilder med kameran - Myselfie blir då den perfekta samlingspunkten som ger din midsommar det lilla extra.

Myselfie aktiverar gästerna, och på bilderna kan man ofta se både gamla och nya vänskapsband blomstra och växa. Ge dina gäster möjligheten att ta roliga bilder i hög upplösning - det är ett fantastiskt sätt att föreviga konfirmationsfesten för både dina gäster och dig själv.

Ett, två, tre - såhär gör du:

  1. Dra ut stativet
  2. Montera skärmen
  3. Sätt i kontakten

Lättare än så blir det inte! Efter konfirmationen kommer du att ha massor av underbara minnen bevarade i bilder.

Vi ser alltid till att din Myselfie finns tillgänglig för upphämtning på närmaste postombud senast en arbetsdag innan hyresperioden startar. Detta ger dig extra tid att installera Myselfie och se hur den fungerar. Du kan också välja att visa bilderna i realtid under konfirmationsfesten, via vårt bildspel som kan delas från ditt personliga galleri på myselfie.se. Allt du behöver göra är att ansluta Myselfie till Wi-Fi och följa de instruktioner som medföljer i kartongen.

När du hyr en Myselfie ingår alltid fri frakt och retur, obegränsat med bilder och gratis ombokning. Myselfie levereras med Postnord till närmaste postombud, eller till en företagsadress om sådan är angiven. Du kan använda Myselfie obegränsat under hela hyresperioden. Myselfie ska returneras senast en arbetsdag efter hyresperioden.

Sätt extra pynt på din konfirmation med vår rekvisita

Knasiga glasögon, röda läppar eller en klassisk mustasch - det är bara några av alla de underhållande tillbehör du kan lägga till när du beställer en Myselfie. Din order inkluderar alltid 31 roliga tillbehör utan extra kostnad, men om du vill sätta ytterligare prägel på din konfirmation kan du välja att köpa till något av våra populära rekvisitapaket.

Förutom alla roliga tillbehör som kan användas i bilderna, erbjuder vi även aktivitetskort att använda under dagen och kvällen. Dessa kort innehåller bland annat idéer till roliga bilder och uppgifter till gästerna, allt för att aktivera gästerna på din konfirmationsfest! Korten kan användas vid dukningen, ligga framme vid buffébordet, eller stå vid sidan av Myselfie. Oavsett hur du väljer att använda korten fungerar de som ett socialt hjälpmedel som uppmuntrar till nya bekantskaper. Möjligheterna är oändliga - det är bara fantasin som sätter gränserna!