Nr. 1 photo booth på Trustpilot - betygsatt 4.9 av 5 ⭐️ | ALLT ingår i priset 🎉

5 tips på babyshower aktiviteter 2024

Att planera en babyshower är ett spännande och kärleksfullt sätt att fira den blivande mamman innan bebisen kommer. För att göra festen minnesvärd och rolig för alla inblandade, är det viktigt att ha kreativa och underhållande aktiviteter och babyshower lekar. Nedan låter vi dig ta del av våra topp fem tips för babyshower lekar och aktiviteter 2024. Förbered dig på mix av klassiska lekar till babyshower men med en modern twist som kommer att glädja gästerna och skapa varaktiga minnen.

1. Låt gästerna designa sin egna body till bebisen

Att involvera gästerna i att designa egna bodies är en unik och personlig touch för varje babyshower. Starta med att införskaffa vita bodies i varierande storlekar, från nyfödd upp till 12 månader, för att passa bebisens växande. Tillhandahåll textilfärger och pennor för att möjliggöra kreativa uttryck. Detta tillfälle låter gästerna skapa något unikt och personligt som den blivande mamman kan skatta och använda under bebisens första år.

Denna aktivitet erbjuder inte bara underhållning under festen, utan ger också de blivande föräldrarna en ovärderlig gåva. En samling av kärleksfullt designade kläder som med andra ord bär en personlig berättelse eller ett meddelande från en nära vän eller familjemedlem. Det är en perfekt kombination av praktisk och sentimental gåva som säkerligen kommer att uppskattas och bevaras.

2. Låt den blivande mamman gissa babybilden

"Gissa Babybilden" är en hjärtlig och rolig babyshower lek som bidrar till en varm och personlig stämning. Gästerna ombeds att ta med en babybild av sig själva, vilka sedan visas upp. Det blir en lek där den blivande mamman, och eventuellt andra gäster helt enkelt ska gissa bebisen, alltså vem som är vem, vilket leder till skratt och delning av barndomsminnen.

Denna lek erbjuder en fantastisk möjlighet för gästerna att lära känna varandra på djupet och stärker gemenskapen genom att dela personliga historier. För att göra leken ännu mer engagerande kan små priser delas ut till de som lyckas para ihop flest bilder med rätt person.

Att gissa babybilden är inte bara underhållande utan också en värdefull del av festen där gemensamma minnen skapas. Det är en aktivitet som förenar, underhåller och lämnar ett varaktigt intryck, vilket gör babyshowern till en minnesvärd tillställning.

3. Fotobås från Myselfie som förevigar minnet

Att hyra ett fotobås från Myselfie är ett utmärkt sätt att föreviga festens glada stunder. Myselfie erbjuder en enkel, användarvänlig lösning som är perfekt för privatpersoner. Vårat fotobås är lättmonterade och går att komplettera med rolig rekvisita, designad specifikt för babyshowers, vilket gör fotograferingen både underhållande och unik.

Varje foto blir en ovärderlig samling av digitala minnen till båda gästerna och den blivande mamman. Dessa minnen kan enkelt delas med vänner och familj eller sparas för framtiden.

Inkludera ett fotobås från Myselfie i din babyshower för att inte bara roa dina gäster men också skapa bestående minnen som firar den speciella dagen.

4. Frågesport - vilken förälder kommer göra vad

Frågesporten om vilken förälder som kommer göra vad är en rolig variant för babyshowern där de blivande föräldrarna gissar vem av dem som mest sannolikt kommer att utföra olika typer av föräldrauppgifter. Liknande den populära bröllopsleken anpassas denna för att utforska förväntningarna på föräldraskapet. De blivande föräldrarna sitter rygg mot rygg, hållandes en sko från vardera person i händerna. För varje föräldrauppgift som läses upp, lyfter de den sko de tror tillhör den som mest sannolikt tar sig an den specifika uppgiften. Detta leder inte bara till många skratt och kanske några överraskningar bland gästerna, utan öppnar även upp för reflektion och diskussion om hur de ser på sina kommande roller.

Förhoppningsvis bidrar den här leken med glädje och härlig stämning på babyshowern, samtidigt som den ger de blivande föräldrarna en chans att dela sina tankar och förväntningar med varandra och sina nära.

5. Skapa en tidskapsel som gåva till barnet

Be varje gäst att ta med något litet att lägga i en tidskapsel för barnet. Det kan vara allt från ett handskrivet brev, en tidstypisk pryl, till råd eller önskningar för barnets framtid. Bestäm ett öppningsdatum, när barnet blivit lite äldre, och överlämna tidskapseln till den blivande mamman som en unik gåva.

För att göra tidskapseln ännu mer speciell, överväg att inkludera en samling fotografier från babyshowern, kanske några bilder från Myselfie fotobåset, för att ge en visuell berättelse om dagen. Denna samling av objekt och minnen kommer att tjäna som en tidsmaskin för barnet, en portal tillbaka i tiden som var väldigt minnesvärd för alla inblandade.

Babyshower lekar som alla kommer minnas

Att planera en babyshower behöver inte vara stressigt eller komplicerat. Med dessa fem tips kan du enkelt skapa en oförglömlig fest som både hedrar den blivande mamman och underhåller gästerna. Från kreativitet och skratt till minnesvärda ögonblick med Myselfie fotobås för babyshower, kommer din baby shower 2024 att bli en händelse att minnas.

 

Hyr en Myselfie till ditt event