Fri frakt till hela Sverige | Allt inkluderat i priset | Just nu 25% rabatt på alla fester i oktober - december. Använd koden Höst i kassan!

Myselfie at a party

Photo Booth födelsedag
Hyra fotobås till kalas

Boka nu

Myselfie 3.0

Din Myselfie blir levererad senast en arbetsdag innan bokningsdatumet. Önskar du att hyra kameran i längre period väljer du enbart det önskade startdatumet.

Välj datum här
Hyresperiod

Information

Om du bokar din Myselfie till en fredag blir kameran levererad senast om torsdagen. Om du bokar din Myselfie till lördagen eller söndagen kan du förvänta dig leverans av din kamera om fredagen. Om du väljer att boka din Myselfie till en helg ska kameran först returneras om måndagen - och du får använda den så mycket du vill under hela helgen. Vi tar höjd för röda dagar och leverar därför alltid en arbetsdag innan valt datum.
2 500 kr Hyresperiod helg
shipping_y icon

Fri frakt och returnering

Vi sänder med Postnord och du får retursedel med vid leverans.

gallery_y icon

Obegränsat antal bilder

Det är ingen begränsning på hur många bilder du kan ta med en myselfie.

edit_date_y icon

Gratis ombokning

Ändra datum på din bokning helt utan extra kostnad.

camera_y icon

Hög bildkvalitet

Myselfie tar skarpa och fina bilder i hög upplösning.

props_y icon

Rolig aktivitet

Förutom Myselfie, får du alltid med 31 roliga rekvisitor samt 64 aktivitetskort.

protect_y icon

Säker lagring

Alla bilder lagras säkert på vår server i upp till 45 dagar.

Vanliga frågor

Vad är Myselfie?

Myselfie är en rolig aktivitet till alla typer av fest. Med Myselfie kan du ta festliga bilder med alla dina gäster - och det är därför ett enkelt sätt att skapa glädje och minnen.

När levereras Myselfie?

Myselfie sänds med Postnord till närmaste serviceombud, eller till vald företagsadress om det är avtalat, med leverans senast en arbetsdag innan ditt event.

Med andra ord, om du har bokat Myselfie till en fredag, får du leveransen senast torsdag. Har du bokat till lördag eller söndag, får du leveransen senast om fredagen.

Hur monterar jag Myselfie?

1. Öppna paketet
Placera paketet på ett stabilt underlag och skär upp tejpen i toppen med en kniv eller en sax.

2. Vik ut stativet
Rotera benen 180 grader tills du hör ett klick. Dra sedan ut benen till full längd.

3. Montera skärmen
Montera skärmen på stativet genom att skruva åt klämman på baksidan så att den sitter fast på stativet.

3. Placera Myselfie
Vi rekommenderar att du placerar Myselfie centralt. Det
bästa resultatet får du om du placerar Myselfie ca 1. meter från bakgrunden, och gärna riktat mot en vägg. Undvik motljus och mörka bakgrunder, då det kan försämra bildkvaliteten.

4. Tillslut ström
Till sist är det bara att sätta i kontakten i väggen. Nu är Myselfie klar till att användas. När festen är slut behöver du bara ta koppla ur kontakten.

Hur returnerar jag Myselfie?

1. Retursedel
När du är klar lägger du bara Myselfie och stativet i samma kartong som du mottog det i. Försegla kartongen med den tejp som medöljer i ordern. Klistra på den medföljande retursedeln ovanpå den gamla etiketten.

2. Postombud
Lämna paketet hos närmaste Postnord serviceombud. Paketet ska lämnas in hos postombudet senast måndagen efter din bokning.

Hur kan jag se och ladda ner mina bilder?

Vi rekommenderar att du ansluter Myselfie till Wi-Fi redan vid installationen. Bilderna laddas då upp löpande på ditt personliga galleri på myselfie.se.

I ditt galleri kan du enkelt se och ladda ner dina bilder. Du kan även visa upp dom i ett bildspel och dela dom direkt med dina gäster. Alla som tar en bild kan spara bilden direkt på telefonen genom att scanna QR-koden som visas på skärmen. 

Om din Myselfie inte varit uppkopplad mot Wi-Fi, så laddas bilderna automatiskt upp på ditt galleri så snart den är retur på vårt lager.

1. Gå till hemsidan
Gå til myselfie.se och tryck på "Logga in".

2. Logga in
Logga in med din email och det lösenord du fått tillsänt på mail.

3. Ladda ner
Du har nu tillgång till ditt personliga galleri, där du kan se, ladda ner, och dela dina bilder.

Den perfekta aktiviteten till din födelsedag

Hyr Myselfie Photo Booth redan idag!

Att boka Myselfie Photo Booth för din födelsedagsfest är enkelt och smidigt. Vi erbjuder flera paketalternativ för att passa alla typer av fester och budgetar.

Fri frakt och enkel retur

När du hyr Myselfie ingår alltid fri frakt och retur. Vi levererar photo boothet till ditt närmaste postombud eller företagsadress, och det ska sändas i retur senast en arbetsdag efter hyresperiodens slut. Vi ser till att din Myselfie finns att hämta på närmaste postombud senast en arbetsdag innan hyresperioden börjar.

Obegränsat antal bilder och gratis ombokning

När du hyr Myselfie får du obegränsat antal bilder att ta under hela hyresperioden. Om dina planer ändras erbjuder vi även gratis ombokning för att göra processen så smidig och stressfri som möjligt.

Aktivitetskort för extra feststämning

Utöver den roliga rekvisitan och de unika teman, erbjuder vi även aktivitetskort som kan användas under festen. Dessa kort innehåller idéer för roliga bilder och uppgifter för gästerna, vilket bidrar till att skapa en ännu mer engagerande och underhållande upplevelse.

Hög kvalitet och professionell service

Vi på Myselfie strävar efter att erbjuda en högkvalitativ och professionell tjänst. Vår erfarna personal finns tillgängliga för att hjälpa dig med alla frågor och funderingar du kan ha, från bokning till installation och användning av photo boothet.

Slå till på vår unika och festliga fotobåsupplevelse

Tveka inte längre – boka en Myselfie Photo Booth för din födelsedagsfest idag och skapa oförglömliga minnen för dig och dina gäster. Med vårt breda utbud av teman och rekvisita kan du skapa en skräddarsydd fotobåsupplevelse som passar just din fest och dina önskemål.

Låt Myselfie göra din födelsedag till en oförglömlig upplevelse för alla inblandade!