Nr. 1 photo booth - betygsatt 4.9 av 5 ⭐️ | Sveriges bästa pris - ALLT är inkluderat! 🇸🇪

Myselfie at a party

Photo Booth bröllop –
Hyra fotobås till bröllopsfest

Boka nu

Myselfie 3.0

Din Myselfie blir levererad senast en arbetsdag innan bokningsdatumet. Önskar du att hyra kameran i längre period väljer du enbart det önskade startdatumet.

Välj datum här
Hyresperiod

Information

Om du bokar din Myselfie till en fredag blir kameran levererad senast om torsdagen. Om du bokar din Myselfie till lördagen eller söndagen kan du förvänta dig leverans av din kamera om fredagen. Om du väljer att boka din Myselfie till en helg ska kameran först returneras om måndagen - och du får använda den så mycket du vill under hela helgen. Vi tar höjd för röda dagar och leverar därför alltid en arbetsdag innan valt datum.
1 999 kr Hyresperiod helg
shipping_y icon

Fri frakt och returnering

Vi sänder med Postnord och du får retursedel med vid leverans.

gallery_y icon

Obegränsat antal bilder

Det är ingen begränsning på hur många bilder du kan ta med en myselfie.

edit_date_y icon

Gratis ombokning

Ändra datum på din bokning helt utan extra kostnad.

camera_y icon

Hög bildkvalitet

Myselfie tar skarpa och fina bilder i hög upplösning.

props_y icon

Rolig aktivitet

Förutom Myselfie, får du alltid med 31 roliga rekvisitor samt 64 aktivitetskort.

protect_y icon

Säker lagring

Alla bilder lagras säkert på vår server i upp till 45 dagar.

Vanliga frågor

Vad är Myselfie?

Myselfie är en rolig aktivitet till alla typer av fest. Med Myselfie kan du ta festliga bilder med alla dina gäster - och det är därför ett enkelt sätt att skapa glädje och minnen.

När levereras Myselfie?

Myselfie sänds med Postnord till närmaste serviceombud, eller till vald företagsadress om det är avtalat, med leverans senast en arbetsdag innan ditt event.

Med andra ord, om du har bokat Myselfie till en fredag, får du leveransen senast torsdag. Har du bokat till lördag eller söndag, får du leveransen senast om fredagen.

Hur monterar jag Myselfie?

1. Öppna paketet
Placera paketet på ett stabilt underlag och skär upp tejpen i toppen med en kniv eller en sax.

2. Vik ut stativet
Rotera benen 180 grader tills du hör ett klick. Dra sedan ut benen till full längd.

3. Montera skärmen
Montera skärmen på stativet genom att skruva åt klämman på baksidan så att den sitter fast på stativet.

3. Placera Myselfie
Vi rekommenderar att du placerar Myselfie centralt. Det
bästa resultatet får du om du placerar Myselfie ca 1. meter från bakgrunden, och gärna riktat mot en vägg. Undvik motljus och mörka bakgrunder, då det kan försämra bildkvaliteten.

4. Tillslut ström
Till sist är det bara att sätta i kontakten i väggen. Nu är Myselfie klar till att användas. När festen är slut behöver du bara ta koppla ur kontakten.

Hur returnerar jag Myselfie?

1. Retursedel
När du är klar lägger du bara Myselfie och stativet i samma kartong som du mottog det i. Försegla kartongen med den tejp som medöljer i ordern. Klistra på den medföljande retursedeln ovanpå den gamla etiketten.

2. Postombud
Lämna paketet hos närmaste Postnord serviceombud. Paketet ska lämnas in hos postombudet senast måndagen efter din bokning.

Hur kan jag se och ladda ner mina bilder?

Vi rekommenderar att du ansluter Myselfie till Wi-Fi redan vid installationen. Bilderna laddas då upp löpande på ditt personliga galleri på myselfie.se.

I ditt galleri kan du enkelt se och ladda ner dina bilder. Du kan även visa upp dom i ett bildspel och dela dom direkt med dina gäster. Alla som tar en bild kan spara bilden direkt på telefonen genom att scanna QR-koden som visas på skärmen. 

Om din Myselfie inte varit uppkopplad mot Wi-Fi, så laddas bilderna automatiskt upp på ditt galleri så snart den är retur på vårt lager.

1. Gå till hemsidan
Gå til myselfie.se och tryck på "Logga in".

2. Logga in
Logga in med din email och det lösenord du fått tillsänt på mail.

3. Ladda ner
Du har nu tillgång till ditt personliga galleri, där du kan se, ladda ner, och dela dina bilder.

Den perfekta aktiviteten till ert bröllop

Hyr en Myselfie till ert bröllop

Underhållande aktivitet till bröllopet - för festglada själar i alla åldrar! 

Drömmer du om en oförglömlig bröllopsfest? Gör drömmen till verklighet med en Myselfie på er fest! Bröllop är en av de största festdagar i de flesta människors liv - en dag som ska minnas med glädje och kärlek. Med en Myselfie på er stora dag kan ni samla in roliga, kärleksfulla, och underhållande bilder från dagens alla gäster och kvällens alla äventyr. Myselfie är väldigt användarvänlig och passar därför till festens alla gäster - gammal som ung. Föreviga er stora dag med den den bästa hälsningen från era gäster - en bild säger mer än tusen ord.

3 enkla steg till underhållning

Med Myselfie är du garanterad en uppskattad aktivitet på ert bröllop. Dessutom på ett enkelt och smidigt vis.

Det krävs faktiskt bara tre små steg:

  1. Dra ut stativet
  2. Montera skärmen
  3. Sätt i kontakten

Sådär! Ni är nu redo att ta så många bröllopsbilder som ni bara önskar.

Vi ser alltid till att er Myselfie finns att hämtas på närmaste postombud senast en arbetsdag innan er hyresperiod startar. Det ger dig extra tid att sätta upp Myselfie och pröva hur den fungerar. Du kan också välja att visa bilderna i realtid under festen, via vårt bildspel som kan delas från ditt personliga galleri på myselfie.se. Det enda du behöver göra är att ansluta Myselfie till Wi-Fi och följa den vägledning som medföljer i kartongen.

När du hyr en Myselfie är det alltid fri frakt och returnering, obegränsat med bilder och gratis ombokning. Myselfie sänds med Postnord till närmaste postombud, eller till företagsadress om sådan är angiven. Du kan använda Myselfie obegränsat under hela perioden. Myselfie ska sändas retur senast en arbetsdag efter hyresperioden.

Spetsa till festen ytterligare med våra rekvisitapaket

Knasiga glasögon, röda läppar, eller en klassisk mustasch. Det är bara några av alla de kit med underhållande tillbehör man kan köpa med när du beställer en Myselfie. Det följer alltid med 31 roliga tillbehör med i din order helt utan extra kostnad, men önskar du sätta ytterligare prägel på din bröllopsfest kan du välja ett t.ex. köpa till ett av våra bröllopspaket.

Utöver de roliga tillbehör man kan använda på bilderna har vi även aktivitetskort att använda under dagen och kvällen. Dessa kort innehåller bland annat idéer till roliga bilder och uppgifter till gästerna - allt för att aktivera gästerna på din fest! Dessa kort kan användas vid bordsdukning, ligga fritt vid buffébordet, eller stå vid sidan av Myselfie. Oavsett hur du väljer att använda korten - och här är det bara fantasin som sätter gränser - fungerar de som ett socialt hjälpmedel som uppmuntrar till nya bekantskaper.