Nr. 1 photo booth - betygsatt 4.9 av 5 ⭐️ | Sveriges bästa pris - ALLT är inkluderat! 🇸🇪

Om Myselfie

Myselfie är en spännande verksamhet i snabb utveckling. Kanske har du hört om Myselfie tidigare? Myselfie har vid flera tillfällen varit med på TV i Danmark, och är idag marknadsledande i grannlandet.

Myselfie utvecklar, producerar, och hyr ut selfie-kameror till bröllop, konfirmationer, studentfester, födelsedagar, firmafester, och alla slags arrangemang. Vi finns där det finns glädje och fest!

Myselfie grundades av Thomas Peder Bennedsen i 2015, men idéen föddes långt innan det. I 2016 blev Peter Lynggaard partner, och tillsammans har Thomas och Peter byggt upp Myselfie till vad det är idag.
I 2022 kom festen även till Sverige, och vi är nu redo att vara med på svenskarnas viktigaste dagar i livet - på allt ifrån bröllop, dop, födelsedagar, och barnkalas. Där det finns glädje och fest, där bör det också finnas en Myselfie - för att föreviga dessa stunder på ett enkelt och digitalt sätt.

Idag består Myselfie av mer än 10 medarbetare, och vi fortsätter att växa så det knakar. Det tackar vi alla våra medarbetare och kunder för - som tillsammans bidrar med passion, glädje och fest.