✨ Early bird rabatt ✨ på Myselfie och Mygreetings - spara över 30% på dina bokningar från oktober fram till och med hela 2025 🎉

Myselfie at a party

Photo Booth Event –
Hyra fotobås till eventet

Boka nu

Myselfie 3.0

Din Myselfie blir levererad senast en arbetsdag innan bokningsdatumet. Önskar du att hyra kameran i längre period väljer du enbart det önskade startdatumet.

Välj datum här
Hyresperiod

Information

Om du bokar din Myselfie till en fredag blir kameran levererad senast om torsdagen. Om du bokar din Myselfie till lördagen eller söndagen kan du förvänta dig leverans av din kamera om fredagen. Om du väljer att boka din Myselfie till en helg ska kameran först returneras om måndagen - och du får använda den så mycket du vill under hela helgen. Vi tar höjd för röda dagar och leverar därför alltid en arbetsdag innan valt datum.
1 999 kr Hyresperiod helg
shipping_y icon

Fri frakt och returnering

Vi sänder med Postnord och du får retursedel med vid leverans.

gallery_y icon

Obegränsat antal bilder

Det är ingen begränsning på hur många bilder du kan ta med en myselfie.

edit_date_y icon

Gratis ombokning

Ändra datum på din bokning helt utan extra kostnad.

camera_y icon

Hög bildkvalitet

Myselfie tar skarpa och fina bilder i hög upplösning.

props_y icon

Rolig aktivitet

Förutom Myselfie, får du alltid med 31 roliga rekvisitor samt 64 aktivitetskort.

protect_y icon

Säker lagring

Alla bilder lagras säkert på vår server i upp till 30 dagar.

Den perfekta aktiviteten till event

Hyr en Myselfie till event

Photo booth event

Myselfie erbjuder perfekta lösningar för alla typer av event. Vill du göra festen ännu roligare? Önskar du skapa minnen som varar för alltid? Då är vår photo booth för event lösning du behöver. Med oss kan du enkelt hyra fotobås för ditt event och vi ser till att allt blir precis som du vill ha det.

Skapa oemotståndliga bilder med vårt fotobås

Ett fotobås från Myselfie är inte bara en rolig aktivitet för gästerna, det skapar också fantastiska bilder som varar livet ut. Våra fotobås tar skarpa och fina bilder i hög upplösning. De erbjuder en mängd roliga effekter och rekvisita som kommer att få dina gäster att skratta och le hela kvällen.

Så enkelt är det att hyra vårt fotobås

Användningen av vårt fotobås är extremt enkelt och användarvänligt, även för gäster som kanske inte är teknikvana. Här är en steg för steg-guide hur du går tillväga:

Boka och hyr ditt photobooth

För att börja, välj det datum du vill ha ditt fotobås tillgängligt för ditt event. Vi erbjuder flexibla hyresperioder, allt från en vardag till en hel vecka. Sedan gör du en enkel bokning på vår hemsida, och ditt fotobås kommer att levereras i tid till din plats.

Sätt upp ditt fotobås

Väl på plats, tar du ut fotobåset ur sin förpackning. Du behöver inte någon särskild teknisk utrustning eller expertis för att ställa upp fotobåset. Det är designat att vara lätt att installera och kan göras på bara några minuter.

Låt festen börja

När fotobåset är uppställt, är det bara för gästerna att börja ta roliga bilder. Lika enkelt som i en vanlig fotoautomat. De kan använda de medföljande rekvisitan för att göra bilderna ännu mer minnesvärda. Med bara några sekunders väntan kan du sedan få bilderna i mobilen direkt via QR-koden.

Efter eventet

Efter eventet är avslutat, packar du bara ihop fotobåset och skickar tillbaka det till oss med den medföljande retursedeln. Bilderna som tagits under eventet kommer att lagras säkert på vår server i upp till 45 dagar. Med detta enkla upplägg kommer vårt fotobås utan tvekan att bli en succé. Både du och dina gäster kommer att älska hur lätt det är att skapa roliga och minnesvärda foton. Hyr ett fotobås från oss idag och upplev själv hur det kan lyfta ditt event till nya höjder.

Boka ditt fotobås från Myselfie

Boka ditt fotobås idag och se själv varför så många kunder väljer Myselfie till sina event! Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en oförglömlig fest med minnen som varar livet ut.