Nr. 1 photo booth på Trustpilot - betygsatt 4.9 av 5 ⭐️ | ALLT ingår i priset 🎉

Myselfie at a party

Hyr en Myselfie 

till din fest!

Boka nu

Myselfie 3.0

Din Myselfie blir levererad senast en arbetsdag innan bokningsdatumet. Önskar du att hyra kameran i längre period väljer du enbart det önskade startdatumet.

Välj datum här
Hyresperiod

Information

Om du bokar din Myselfie till en fredag blir kameran levererad senast om torsdagen. Om du bokar din Myselfie till lördagen eller söndagen kan du förvänta dig leverans av din kamera om fredagen. Om du väljer att boka din Myselfie till en helg ska kameran först returneras om måndagen - och du får använda den så mycket du vill under hela helgen. Vi tar höjd för röda dagar och leverar därför alltid en arbetsdag innan valt datum.
1 999 kr Hyresperiod helg
shipping_y icon

Fri frakt och returnering

Vi sänder med Postnord och du får retursedel med vid leverans.

gallery_y icon

Obegränsat antal bilder

Det är ingen begränsning på hur många bilder du kan ta med en myselfie.

edit_date_y icon

Gratis ombokning

Ändra datum på din bokning helt utan extra kostnad.

camera_y icon

Hög bildkvalitet

Myselfie tar skarpa och fina bilder i hög upplösning.

props_y icon

Rolig aktivitet

Förutom Myselfie, får du alltid med 31 roliga rekvisitor samt 64 aktivitetskort.

protect_y icon

Säker lagring

Alla bilder lagras säkert på vår server i upp till 45 dagar.

Vanliga frågor

Vad är Myselfie?

Myselfie är en rolig aktivitet till alla typer av fest. Med Myselfie kan du ta festliga bilder med alla dina gäster - och det är därför ett enkelt sätt att skapa glädje och minnen.

När levereras Myselfie?

Myselfie sänds med Postnord till närmaste serviceombud, eller till vald företagsadress om det är avtalat, med leverans senast en arbetsdag innan ditt event.

Med andra ord, om du har bokat Myselfie till en fredag, får du leveransen senast torsdag. Har du bokat till lördag eller söndag, får du leveransen senast om fredagen.

Hur monterar jag Myselfie?

1. Öppna paketet
Placera paketet på ett stabilt underlag och skär upp tejpen i toppen med en kniv eller en sax.

2. Vik ut stativet
Rotera benen 180 grader tills du hör ett klick. Dra sedan ut benen till full längd.

3. Montera skärmen
Montera skärmen på stativet genom att skruva åt klämman på baksidan så att den sitter fast på stativet.

3. Placera Myselfie
Vi rekommenderar att du placerar Myselfie centralt. Det
bästa resultatet får du om du placerar Myselfie ca 1. meter från bakgrunden, och gärna riktat mot en vägg. Undvik motljus och mörka bakgrunder, då det kan försämra bildkvaliteten.

4. Tillslut ström
Till sist är det bara att sätta i kontakten i väggen. Nu är Myselfie klar till att användas. När festen är slut behöver du bara ta koppla ur kontakten.

Hur returnerar jag Myselfie?

1. Retursedel
När du är klar lägger du bara Myselfie och stativet i samma kartong som du mottog det i. Försegla kartongen med den tejp som medöljer i ordern. Klistra på den medföljande retursedeln ovanpå den gamla etiketten.

2. Postombud
Lämna paketet hos närmaste Postnord serviceombud. Paketet ska lämnas in hos postombudet senast måndagen efter din bokning.

Hur kan jag se och ladda ner mina bilder?

Vi rekommenderar att du ansluter Myselfie till Wi-Fi redan vid installationen. Bilderna laddas då upp löpande på ditt personliga galleri på myselfie.se.

I ditt galleri kan du enkelt se och ladda ner dina bilder. Du kan även visa upp dom i ett bildspel och dela dom direkt med dina gäster. Alla som tar en bild kan spara bilden direkt på telefonen genom att scanna QR-koden som visas på skärmen. 

Om din Myselfie inte varit uppkopplad mot Wi-Fi, så laddas bilderna automatiskt upp på ditt galleri så snart den är retur på vårt lager.

1. Gå till hemsidan
Gå til myselfie.se och tryck på "Logga in".

2. Logga in
Logga in med din email och det lösenord du fått tillsänt på mail.

3. Ladda ner
Du har nu tillgång till ditt personliga galleri, där du kan se, ladda ner, och dela dina bilder.

Den perfekta aktiviteten till din fest

Hyr en Myselfie till din fest

Ditt photo booth levereras enkelt och smidigt

Myselfie levereras enkelt och smidigt med Postnord till närmaste ombud, och kan därefter installeras på några få minuter. När Myselfie ska returneras packas den snabbt och enkelt ner i samma kartong, och lämnas sedan in på samma ombud - nu med den medföljande retursedeln på kartongen. Det är med andra ord bara att ta fram ditt roligaste selfie-smile och föreviga din fest med en Myselfie. Läs mer om Myselfie här på sidan, och boka din Myselfie redan idag.

 

Hyr en Myselfie till din fest

 

Få en fest med roliga bilder

Vi på Myselfie älskar underhållning, fest, och färger! Hyr en Myselfie och få den perfekta aktiviteten för dig och dina gäster. Vår erfarenhet säger att de flesta på festen kommer älska att ta bilder med med vår photobooth - och Myselfie blir därmed den samlingspunkt som ger festen en extra guldkant. Myselfie aktiverar gästerna, och på bilderna kan man oftast se såväl gamla som nya vänskaper blomstra och växa. Ge dina vänner möjligheten att ta bilder i hög upplösning - så förevigar du festen för såväl dina gäster som dig själv.

 

Förhöj feststämningen med våra roliga tillbehör

Knasiga glasögon, strålande röda läppar eller en klassisk mustasch – det är bara början på de roliga tillbehör du kan inkludera i ditt Myselfie-paket. När du beställer en Myselfie följer det med 31 handplockade och underhållande tillbehör, helt utan extra kostnad.

 

Skräddarsy din fest med våra rekvisitapaket

Vill du sätta en extra personlig prägel på din fest? Inga problem! Vi erbjuder en rad olika rekvisitapaket som du enkelt kan lägga till i din order. Det är det perfekta sättet att skapa ännu mer minnesvärda och roliga bilder.

 

Aktivera gästerna med våra innovativa aktivitetskort

Förutom alla spännande tillbehör som förhöjer dina bilder har vi också tänkt på hur vi kan engagera dina gäster under hela festen. Vi erbjuder aktivitetskort fyllda med kreativa idéer för succé bilder och underhållande uppgifter som säkerligen kommer att aktivera gästerna.

 

Socialt hjälpmedel för en oförglömlig fest

Oavsett hur du väljer att använda aktivitetskorten kommer de att fungera som ett socialt hjälpmedel. De uppmuntrar inte bara till fina bilder utan också till nya bekantskaper och samtal, vilket gör din fest ännu mer oförglömlig.

 

Få bilderna direkt till mobilen

Med Myselfie kan du och dina vänner få varje stämningsfull bild skickad till era smartphones i realtid. Det är den perfekta lösningen för alla som vill dela roliga och oförglömliga stunder direkt på sociala medier eller med vänner som inte kunde komma. Så sluta drömma om den perfekta festen och gör den till verklighet. Boka Myselfie nu och förvandla varje ögonblick till en evig påminnelse om en fantastisk tid!

 

Snabb och enkel montering av fotobås

Dra ut stativet

Montera skärmen

Sätt i kontakten

Sådär! Enklare blir det inte, och efter festen har du mängder med härliga minnen sparade i alla bilder.

 

Snabb och Smidig Leverans

Vi ser alltid till att din Myselfie finns redo för upphämtning på närmaste Postnord-ombud senast en arbetsdag innan din hyresperiod börjar. Detta ger dig extra tid att sätta upp och bekanta dig med fotobåset, så att allt är klart när festen börjar.

 

Enkla inställningar och anslutning

Allt du behöver göra är att koppla upp din Myselfie till Wi-Fi. Följ den enkla vägledningen som medföljer i kartongen, och du är redo att börja ta bilder. Vill du dela glädjen i realtid? Ingen problem! Du kan visa bilderna direkt under festen via vårt bildspel som kan delas från ditt personliga galleri på myselfie.se.

 

Fri frakt och flexibla villkor

När du hyr en Myselfie från oss, erbjuder vi alltid fri frakt och retur. Om du föredrar leverans till en företagsadress är detta också möjligt. Dessutom får du ta obegränsat med bilder och vi erbjuder gratis ombokning om dina planer skulle ändras.

 

Enkel retur

Efter att festen är över och alla roliga minnen är fångade, är det lika enkelt att returnera din Myselfie. Packa enkelt ner fotobåset i samma kartong och använd den medföljande retursedeln. Lämna in paketet på samma Postnord-ombud senast en arbetsdag efter din hyresperiod har avslutats.

 

Myselfies photo booth passar till de flesta tillfällena

Vår Myselfie fotobås är den ultimata underhållningen för alla sorters event, från bröllop och företagsevenemang till födelsedagsfester och sportevenemang. Det är en enkel och rolig sätt att fånga oförglömliga ögonblick och engagera dina gäster. Med möjligheter att anpassa efter olika teman, fungerar Myselfie perfekt för säsongsfester som Halloween eller julmiddagar, samt för mer formella tillställningar som galor och utmärkelseceremonier. Oavsett din anledning till att fira, erbjuder Myselfie en unik och minnesvärd upplevelse.

 

Kontakta oss för att hyra fotobås till din nästa fest

Vill du ha en fest alla kommer att prata om? Tveka inte, boka Myselfie nu och förvandla din nästa fest till en oförglömlig upplevelse! Myselfie är inte bara ett fotobås, det är en stämningsskapare, en minnesmakare, och den roliga aktiviteten som får alla som deltar att le från öra till öra. Kontakta oss nu och boka till photobooth!