✨ Early bird rabatt ✨ på Myselfie och Mygreetings - spara över 30% på dina bokningar från oktober fram till och med hela 2025 🎉

Myselfie at a party

Photo Booth midsommar
Hyra fotobås till midsommarfest

Boka nu

Myselfie 3.0

Din Myselfie blir levererad senast en arbetsdag innan bokningsdatumet. Önskar du att hyra kameran i längre period väljer du enbart det önskade startdatumet.

Välj datum här
Hyresperiod

Information

Om du bokar din Myselfie till en fredag blir kameran levererad senast om torsdagen. Om du bokar din Myselfie till lördagen eller söndagen kan du förvänta dig leverans av din kamera om fredagen. Om du väljer att boka din Myselfie till en helg ska kameran först returneras om måndagen - och du får använda den så mycket du vill under hela helgen. Vi tar höjd för röda dagar och leverar därför alltid en arbetsdag innan valt datum.
1 999 kr Hyresperiod helg
shipping_y icon

Fri frakt och returnering

Vi sänder med Postnord och du får retursedel med vid leverans.

gallery_y icon

Obegränsat antal bilder

Det är ingen begränsning på hur många bilder du kan ta med en myselfie.

edit_date_y icon

Gratis ombokning

Ändra datum på din bokning helt utan extra kostnad.

camera_y icon

Hög bildkvalitet

Myselfie tar skarpa och fina bilder i hög upplösning.

props_y icon

Rolig aktivitet

Förutom Myselfie, får du alltid med 31 roliga rekvisitor samt 64 aktivitetskort.

protect_y icon

Säker lagring

Alla bilder lagras säkert på vår server i upp till 30 dagar.

Den perfekta aktiviteten till midsommar

Hyr en Myselfie till midsommar

Få en en oförglömlig midsommar med roliga bilder

Vi på Myselfie älskar underhållning, fest och färgglada tillställningar! Hyr en Myselfie och få den perfekta aktiviteten för dig och dina gäster. Enligt vår erfarenhet uppskattar majoriteten av gästerna på en midsommarfest möjligheten att ta roliga bilder med kameran. Myselfie blir således en samlingspunkt som ger din midsommar det lilla extra. Myselfie aktiverar gästerna och på bilderna ser man ofta både gamla och nya vänskaper blomstra.

Ge dina gäster möjligheten att ta roliga, högupplösta bilder och därmed föreviga festen för alla närvarande.

Ett, två, tre - såhär gör du:

  1. Dra ut stativet
  2. Montera skärmen
  3. Sätt i kontakten

Så enkelt är det - och efter festen kommer du att ha massor av underbara minnen bevarade i bildform.

Vi ser alltid till att din Myselfie finns tillgänglig för upphämtning på ditt närmaste postombud senast en arbetsdag innan din hyresperiod startar. Det ger dig extra tid att sätta upp Myselfie och prova hur den fungerar. Du kan även välja att visa bilderna i realtid under festen, via vårt bildspel som kan delas från ditt personliga galleri på myselfie.se. Allt du behöver göra är att ansluta Myselfie till Wi-Fi och följa instruktionerna som medföljer i kartongen.

När du hyr en Myselfie ingår alltid fri frakt och retur, obegränsat med bilder samt gratis ombokning. Myselfie skickas med Postnord till ditt närmaste postombud, eller till företagsadress om sådan finns angiven. Du kan använda Myselfie obegränsat under hela hyresperioden. Den ska skickas tillbaka senast en arbetsdag efter hyresperiodens slut.

Sätt extra pynt på din midsommar med vår rekvisita

Flippade glasögon, röda läppar eller en klassisk mustasch – det är bara några av alla de roliga tillbehören du kan lägga till när du beställer en Myselfie. Varje order innehåller 31 roliga tillbehör utan extra kostnad, men om du vill sätta en extra personlig prägel på festen kan du lägga till något av våra populära rekvisitapaket.

Utöver alla roliga tillbehör erbjuder vi också aktivitetskort att använda under dagen och kvällen. Dessa kort innehåller bland annat idéer till roliga bilder och uppgifter till gästerna, allt för att öka aktiviteten på din fest! Du kan lägga korten på bordet, ha dem fritt tillgängliga vid buffébordet eller placera dem vid Myselfie. Oavsett hur du väljer att använda korten fungerar de som ett socialt hjälpmedel för att uppmuntra till nya bekantskaper.