Nr. 1 photo booth på Trustpilot - betygsatt 4.9 av 5 ⭐️ | ALLT ingår i priset 🎉

Myselfie at a party

Hyr en Myselfie
till din fest!

Festens höjdpunkt!
Boka nu

Myselfie 3.0

Din Myselfie blir levererad senast en arbetsdag innan bokningsdatumet. Önskar du att hyra kameran i längre period väljer du enbart det önskade startdatumet.

Välj datum här
Hyresperiod

Information

Om du bokar din Myselfie till en fredag blir kameran levererad senast om torsdagen. Om du bokar din Myselfie till lördagen eller söndagen kan du förvänta dig leverans av din kamera om fredagen. Om du väljer att boka din Myselfie till en helg ska kameran först returneras om måndagen - och du får använda den så mycket du vill under hela helgen. Vi tar höjd för röda dagar och leverar därför alltid en arbetsdag innan valt datum.
1 999 kr Hyresperiod helg
shipping_y icon

Fri frakt och returnering

Vi sänder med Postnord och du får retursedel med vid leverans.

gallery_y icon

Obegränsat antal bilder

Det är ingen begränsning på hur många bilder du kan ta med en myselfie.

edit_date_y icon

Gratis ombokning

Ändra datum på din bokning helt utan extra kostnad.

camera_y icon

Hög bildkvalitet

Myselfie tar skarpa och fina bilder i hög upplösning.

props_y icon

Rolig aktivitet

Förutom Myselfie, får du alltid med 31 roliga rekvisitor samt 64 aktivitetskort.

protect_y icon

Säker lagring

Alla bilder lagras säkert på vår server i upp till 45 dagar.

Vanliga frågor

Vad är Myselfie?

Myselfie är en rolig aktivitet till alla typer av fest. Med Myselfie kan du ta festliga bilder med alla dina gäster - och det är därför ett enkelt sätt att skapa glädje och minnen.

När levereras Myselfie?

Myselfie sänds med Postnord till närmaste serviceombud, eller till vald företagsadress om det är avtalat, med leverans senast en arbetsdag innan ditt event.

Med andra ord, om du har bokat Myselfie till en fredag, får du leveransen senast torsdag. Har du bokat till lördag eller söndag, får du leveransen senast om fredagen.

Hur monterar jag Myselfie?

1. Öppna paketet
Placera paketet på ett stabilt underlag och skär upp tejpen i toppen med en kniv eller en sax.

2. Vik ut stativet
Rotera benen 180 grader tills du hör ett klick. Dra sedan ut benen till full längd.

3. Montera skärmen
Montera skärmen på stativet genom att skruva åt klämman på baksidan så att den sitter fast på stativet.

3. Placera Myselfie
Vi rekommenderar att du placerar Myselfie centralt. Det
bästa resultatet får du om du placerar Myselfie ca 1. meter från bakgrunden, och gärna riktat mot en vägg. Undvik motljus och mörka bakgrunder, då det kan försämra bildkvaliteten.

4. Tillslut ström
Till sist är det bara att sätta i kontakten i väggen. Nu är Myselfie klar till att användas. När festen är slut behöver du bara ta koppla ur kontakten.

Hur returnerar jag Myselfie?

1. Retursedel
När du är klar lägger du bara Myselfie och stativet i samma kartong som du mottog det i. Försegla kartongen med den tejp som medöljer i ordern. Klistra på den medföljande retursedeln ovanpå den gamla etiketten.

2. Postombud
Lämna paketet hos närmaste Postnord serviceombud. Paketet ska lämnas in hos postombudet senast måndagen efter din bokning.

Hur kan jag se och ladda ner mina bilder?

Vi rekommenderar att du ansluter Myselfie till Wi-Fi redan vid installationen. Bilderna laddas då upp löpande på ditt personliga galleri på myselfie.se.

I ditt galleri kan du enkelt se och ladda ner dina bilder. Du kan även visa upp dom i ett bildspel och dela dom direkt med dina gäster. Alla som tar en bild kan spara bilden direkt på telefonen genom att scanna QR-koden som visas på skärmen. 

Om din Myselfie inte varit uppkopplad mot Wi-Fi, så laddas bilderna automatiskt upp på ditt galleri så snart den är retur på vårt lager.

1. Gå till hemsidan
Gå til myselfie.se och tryck på "Logga in".

2. Logga in
Logga in med din email och det lösenord du fått tillsänt på mail.

3. Ladda ner
Du har nu tillgång till ditt personliga galleri, där du kan se, ladda ner, och dela dina bilder.

Vil du ha roliga bilder från din fest?

Hyr en Myselfie till din fest

Myselfie – den perfekta aktiviteten till din fest

Planerar du årets fest? Hyr en Myselfie och få en fantastisk aktivitet för dig och alla dina gäster. Alla på festen kommer älska att ta bilder tillsammans – kort och gott ett evigt minne där vänskaper växer och föds.

Myselfie kan användas av gäster i alla åldrar och fungerar därför lika bra på bröllop och fester som barndop och företagsevent. Bilderna sparas i ditt personliga galleri som enkelt kan delas med alla festens gäster. 
 

Kom i feststämning med Myselfie – snabbt och enkelt

Det är enkelt att ta bilderna, och Myselfie monteras på några få minuter. Myselfie har dessutom en ny smart QR-funktion så att alla kan få deras bilder direkt på telefonen genom att scanna den QR-kod som visas på skärmen. Du kan därefter spara och dela dina bilder med detsamma. Det blir inte enklare! Tryck. Scanna. Dela.
 

Det krävs faktiskt bara tre steg innan du kan börja ta bilder:

  1. Fäll ut stativet
  2. Montera skärmen
  3. Anslut till ström

Sådär - nu kan festen börja!
 

Vi ser alltid till att din Myselfie finns att hämta hos ett valt Postnord serviceombud senast en dag innan din bokning. Det gör vi så att du har möjlighet att i lugn och ro ställa upp Myselfie och bekanta dig med funktionerna och samtidigt pröva så att allt fungerar som det ska. Under själva festen kan du dessutom välja att visa bilderna genom vårt bildspel, vilket enkelt kan aktiveras om kameran är ansluten till Wi-Fi.

 

När du hyr en Myselfie är det alltid gratis frakt och returnering, obegränsat antal bilder och möjlighet till gratis ombokning. Myselfie sänds med Postnord till närmaste Postnord serviceombud, alternativt till företagsadress om sådan är vald vid bokning. Du kan använda Myselfie så mycket du vill under hela hyresperioden - så bara fantasin sätter gränsen för hur du kan använda Myselfie under hela helgen!

 

Ta charmiga festbilder med rolig rekvisita

Ett par partyglasögon, en kyssmun, eller en klassisk mustasch. Med vår roliga rekvisita kan du spexa till bilderna till max och göra det ännu roligare att stå framför kameran. När du beställer en Myselfie får du alltid vårt standardpaket med rekvisita med på köpet.

 

Vi har även tagit fram underhållande aktivitetskort - som även dom följer med helt gratis! Här får du 64 kort med idéer till roliga bilder och med utmaningar till dina gäster. Dessa kort fungerar utmärkt som en ‘ice-breaker’ och är det perfekta knepet för att få igång stämningen och för att få nya folk att prata med varandra. Korten kan därför med fördel användas vid t.ex. bordsdukning eller vid buffébordet. Bara fantasin sätter gränsen.

 

Och det stannar inte där. Du kan beställa mängder med specialutvald rekvisita på vår hemsida! Här har vi tagit fram det perfekta pyntet till alltifrån studentfesten, bröllopet, eller födelsedagen. Här finns något för alla.