Nr. 1 photo booth - betygsatt 4.9 av 5 ⭐️ | Sveriges bästa pris - ALLT är inkluderat! 🇸🇪

Myselfie at a party

Photo Booth Nyår –
Hyra fotobås till Nyårsfest

Boka nu

Myselfie 3.0

Din Myselfie blir levererad senast en arbetsdag innan bokningsdatumet. Önskar du att hyra kameran i längre period väljer du enbart det önskade startdatumet.

Välj datum här
Hyresperiod

Information

Om du bokar din Myselfie till en fredag blir kameran levererad senast om torsdagen. Om du bokar din Myselfie till lördagen eller söndagen kan du förvänta dig leverans av din kamera om fredagen. Om du väljer att boka din Myselfie till en helg ska kameran först returneras om måndagen - och du får använda den så mycket du vill under hela helgen. Vi tar höjd för röda dagar och leverar därför alltid en arbetsdag innan valt datum.
1 999 kr Hyresperiod helg
shipping_y icon

Fri frakt och returnering

Vi sänder med Postnord och du får retursedel med vid leverans.

gallery_y icon

Obegränsat antal bilder

Det är ingen begränsning på hur många bilder du kan ta med en myselfie.

edit_date_y icon

Gratis ombokning

Ändra datum på din bokning helt utan extra kostnad.

camera_y icon

Hög bildkvalitet

Myselfie tar skarpa och fina bilder i hög upplösning.

props_y icon

Rolig aktivitet

Förutom Myselfie, får du alltid med 31 roliga rekvisitor samt 64 aktivitetskort.

protect_y icon

Säker lagring

Alla bilder lagras säkert på vår server i upp till 45 dagar.

Vanliga frågor

Vad är Myselfie?

Myselfie är en rolig aktivitet till alla typer av fest. Med Myselfie kan du ta festliga bilder med alla dina gäster - och det är därför ett enkelt sätt att skapa glädje och minnen.

När levereras Myselfie?

Myselfie sänds med Postnord till närmaste serviceombud, eller till vald företagsadress om det är avtalat, med leverans senast en arbetsdag innan ditt event.

Med andra ord, om du har bokat Myselfie till en fredag, får du leveransen senast torsdag. Har du bokat till lördag eller söndag, får du leveransen senast om fredagen.

Hur monterar jag Myselfie?

1. Öppna paketet
Placera paketet på ett stabilt underlag och skär upp tejpen i toppen med en kniv eller en sax.

2. Vik ut stativet
Rotera benen 180 grader tills du hör ett klick. Dra sedan ut benen till full längd.

3. Montera skärmen
Montera skärmen på stativet genom att skruva åt klämman på baksidan så att den sitter fast på stativet.

3. Placera Myselfie
Vi rekommenderar att du placerar Myselfie centralt. Det
bästa resultatet får du om du placerar Myselfie ca 1. meter från bakgrunden, och gärna riktat mot en vägg. Undvik motljus och mörka bakgrunder, då det kan försämra bildkvaliteten.

4. Tillslut ström
Till sist är det bara att sätta i kontakten i väggen. Nu är Myselfie klar till att användas. När festen är slut behöver du bara ta koppla ur kontakten.

Hur returnerar jag Myselfie?

1. Retursedel
När du är klar lägger du bara Myselfie och stativet i samma kartong som du mottog det i. Försegla kartongen med den tejp som medöljer i ordern. Klistra på den medföljande retursedeln ovanpå den gamla etiketten.

2. Postombud
Lämna paketet hos närmaste Postnord serviceombud. Paketet ska lämnas in hos postombudet senast måndagen efter din bokning.

Hur kan jag se och ladda ner mina bilder?

Vi rekommenderar att du ansluter Myselfie till Wi-Fi redan vid installationen. Bilderna laddas då upp löpande på ditt personliga galleri på myselfie.se.

I ditt galleri kan du enkelt se och ladda ner dina bilder. Du kan även visa upp dom i ett bildspel och dela dom direkt med dina gäster. Alla som tar en bild kan spara bilden direkt på telefonen genom att scanna QR-koden som visas på skärmen. 

Om din Myselfie inte varit uppkopplad mot Wi-Fi, så laddas bilderna automatiskt upp på ditt galleri så snart den är retur på vårt lager.

1. Gå till hemsidan
Gå til myselfie.se och tryck på "Logga in".

2. Logga in
Logga in med din email och det lösenord du fått tillsänt på mail.

3. Ladda ner
Du har nu tillgång till ditt personliga galleri, där du kan se, ladda ner, och dela dina bilder.

Den perfekta aktiviteten till Nyår!

Hyr en Myselfie till nyår

Den perfekta aktiviteten till nyårsfesten

Är du i full gång med de sista detaljerna till årets nyårsfest? Spana då in Myselfie - den perfekta möjligheten att fånga alla de roliga stunderna på din fest, och skapa glädje och minnen tillsammans med dina alla dina nära och kära!

Varför hyra en photo booth till Nyår?

Nyårsfirande handlar om att skapa ögonblick som varar livet ut. En photo booth från Myselfie är inte bara en källa till underhållning för dina gäster, utan även ett unikt sätt att fånga stämningen av din fest. Ett fotobås till nyår erbjuder mer än bara roliga bilder, den erbjuder en interaktiv upplevelse som förstärker festens atmosfär och ger dina gäster något att prata om långt efter att midnattsklockan har ringt.

Vad gör myselfie photo booth unik?

Vår photo booth skiljer sig från andra genom sin användarvänlighet, kvaliteten på bilderna den producerar, och dess flexibilitet. Den är inte bara enkel att använda, utan också smidig att transportera och installera. Detta innebär att du kan ha en professionell photo booth på din plats, oavsett var din fest äger rum.

Enkel installation och användning av fotobås till Nyår

Att använda Myselfie är lika enkelt som det är smidigt. Vi tillhandahåller all utrustning och tydliga instruktioner för hur du snabbt sätter upp din photo booth till festen. Detta innebär att du kan fokusera på din fest och gästerna, medan vi ser till att allt är klart för att börja fånga oförglömliga foton.

Perfekt för alla typer Nyår och andra typer av event

Myselfie photo booth är inte begränsad till bara nyårsfester. Den är lika perfekt för bröllop, företagsevent, födelsedagar, eller vilken fest som helst där du vill lägga till en extra gnista av glädje. Den är designad för att vara mångsidig och lämpar sig för både stora och små sammanhang.

Bokningsprocess och fri frakt

Att boka en Myselfie photo booth är en snabb och enkel process. Välj ditt datum, boka online, och vi tar hand om resten. Vår tjänst inkluderar fri frakt och enkel retur, vilket gör din upplevelse bekymmersfri från start till slut.

Summering av fördelarna med att hyra ett fotobås från Myselfie

Att hyra ett fotobås från Myselfie kommer med en rad fördelar. Här är några av de mest framträdande:

  • Enkel installation: Myselfie fotobås är designade för att vara enkla att installera. Du kan snabbt och enkelt sätta upp fotobåset utan behov av teknisk expertis.
  • Användarvänligt: Fotobåsen är mycket användarvänliga, vilket gör det enkelt för gäster i alla åldrar att använda och njuta av.
  • Högkvalitativa bilder: Myselfie erbjuder högupplösta bilder som fångar varje ögonblick med klarhet och skärpa, perfekt för att skapa varaktiga minnen.
  • Fri frakt: Myselfie erbjuder fri frakt, vilket tar bort extra kostnader och gör processen smidig och bekymmersfri.
  • Flexibel användning: Fotobåset kan användas för en mängd olika evenemang, från bröllop och födelsedagsfester till företagsevent och nyårsfiranden.
  • Personlig anpassning: Möjligheten att anpassa fotobåset med olika bakgrunder och rekvisita, vilket tillför en personlig touch till varje evenemang.
  • Få bilderna direkt i mobilen: Genom att scanna vår QR-kod kan du få bilderna i mobilen på bara några sekunder. På så sätt kan du dela bilderna på sociala medier eller skick vidare till familj och vänner samma kväll.
  • Minnesvärd gästupplevelse: Fotobåset ger gästerna en unik och minnesvärd upplevelse, vilket bidrar till att göra ditt evenemang oförglömligt.
  • Enkel returprocess: Efter evenemanget är returprocessen för fotobåset lika enkel och smidig som installationen, vilket sparar tid och energi.

Dessa fördelar gör Myselfie till ett utmärkt val för den som vill hyra ett fotobås för sin nyårsfest eller annat evenemang.

Kontakta oss för att hyra fotobås till Nyår

Planerar du en oförglömlig nyårsfest? Myselfie är här för att förhöja festen med våra engagerande och användarvänliga fotobås, en enkel och rolig upplevelse som dina gäster kommer att älska. Tveka inte att kontakta oss och hyr ett fotobås till ditt nyårsfirande. Vi är redo att svara på dina frågor och se till att ditt evenemang blir en strålande succé. Kontakta oss om du önskar mer information och låt oss göra ditt nyårsfirande extraordinärt med Myselfie!